VW Golf City: Ušteda od 8.000 KM i besplatni redovni servisi do 75.000 km

Radiosarajevo.ba
VW Golf City: Ušteda od 8.000 KM i besplatni redovni servisi do 75.000 km
/ Foto: VW
"Golf City. Kralj klase se vratio u novom ruhu." Ovo je moto pod kojim je Porsche BH, uvoznik za Volkswagen vozila u BiH, pokrenuo novu akcijsku kampanju za model Golf.

Kupci će biti u prilici doći do novog Volkswagen Golfa uz dosad najprivlačniju cjenovnu ponudu s uštedom od 8.000 KM i gratis redovnim servisima do 75.000 km.

"Odlučili smo se u ovoj kampanji kupcima približiti ponudu benzinskih agregata Volkswagena, zbog čega je kreirana posebna ponuda za Golf 1.0 TSI motor po najboljoj cijeni do sada – 29.235 KM do registracije. Navedena cijena važi za pravna lica, a za fizička lica cijena iznosi 31.319 KM do registracije. Volkswagenovi TSI benzinski motori s turbo punjenjem savršena su kombinacija snage i štedljivosti. U skladu sa svjetskim trendom downsizinga, najmoderniji benzinski motori su zadržali istu snagu kao i prethodnici, ali uz znatno smanjenu potrošnju goriva, te kultivisan i uravnotežen rad", rekao je Ismir Omeragić, brend menadžer za Volkswagen putnička vozila.

Dodao je da se kupovinom Volkswagen Golfa ostvaruje uštedu od 8.000 KM, ali i bespratni redovni servisi vozila do 75.000 km u saradnji sa Porsche Leasingom.

VW Golf, automobilska ikona koja nikad ne izlazi iz mode, bit će dostupna i u dizelskoj izvedbi: Golf City 1.6 TDI košta 31.800 KM do registracije za pravna lica. Akcija traje do 31. decembra 2017. godine ili do isteka zaliha.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije