Škoda daje 4.700 KM: Gratis paket Kodiaq Road za najzahtjevnije kupce u BiH

Promotivni tekst
Škoda daje 4.700 KM: Gratis paket Kodiaq Road za najzahtjevnije kupce u BiH

Škoda u BiH je napravila poseban paket opreme Road za ljubitelje SUV modela Kodiaq. Bogati Kodiaq Road paket će zadovoljiti najzahtjevnije kupce, a sadrži: Električno podesivo sjedište vozača, full LED prednja svjetla, Bluetooth + WLAN, Senzor za svjetlo i senzor za kišu, navigacioni uređaj AMUNDSEN + SMART LINK, parking senzore naprijed i nazad, metalik boju.

Paket je besplatan, a kupac ostvaruje uštedu od 4.700 KM. Paket Road će povećati popularnost Kodiaqa koji je od lansiranja u BiH prije dvije godine pronašao put do više od 200 kupaca. Škoda Kodiaq je SUV/crossover dugačak 4,7 metara i širok 188 cm, a dostupna je i verzija s trećim redom sjedišta.

Kodiaq oduševljava bogatom ponudom prostora i prtljažnikom zapremine 720-2065 litara te "Simply Clever" rješenjima (zaštitne lajsne na rubovima vrata, mnogobrojni pretinci u kabini...). Zainteresirani mogu dobiti više informacija na www.skoda.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije