Prvi turski automobil Togg predstavljen na sajmu "CES 2022"

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

AB

Bravo Turci. Tesla na haparatima !

Blex

Razvoj ovog automobila Turci nisu ni vidjeli, vec ga je razvio NEVS (bivsi SAAB) prije 3 godine. Za turske pare naravno…

Za Blex

Nemaš pojma. Auto je dizajniran u Italijanskoj dizarnejskoj kompaniji, a Turci su ga proizveli. Saab je propao prije 25 godina !

PapeMehlem

Saznaje se da ce koristiti iskljucivo halal gorivo!

Blex

Mislim da ti pojma nemas. Osnova auta je saab 93 a na njemu su izmwdju ostalih u NEVS-u radili i dvojica sarajlija, 2 zagrebcanina, jedan dalmatinac i jedan slovenac. Dizajn jeste od pinninfarine ali ti i dalje nemas pojma. Mi radili, mi znamo :)

Za Blex

Kad ste tako sposobni što ne napravite nešto svoje i ne zaradite pare. Imaš bujnu maštu nema šta !

Blex

Masta je samo u tvojoj glavi. Mi smo svi u swe kao konsulti i radimo na takvim projektima i zivimo zivot. I dalje Turci nisu ni vidjeli ovaj projekat vec su ga samo dobro platili. Izmedju ostalog i nama. Da si ti imao imalo u glavi ne bi pricao sto ne znas, vec se samo drzis ustaljene demagogije propaliteta koji pokusava prodati pamet, samo to radis s pogresnim ljudima… Odrasti…

turci

su GENOCIDAŠI!!

Re Blex

Neznaš ti Švedsku naći na mapi, memane. Turci su velesila za čitavu Evropu. Njihovi autobusi iz kompanije Togg su vrhunske kvalitete. Isto proizvode vrhunske skutere, el. bicikle, vojna vozila itd.itd. Mercedes pisk-up je napravljen na platformi Nisana Navare, a Nisan x-trail ima Renaultov motor. Nemaš ti pojma o auto-industriji, a još manje kako sve funkcionira !

Re Turci

Turci su ti preci, a otac ti je genocidaš, pašče svetosavsko !

***

***

/ Najnovije