Ima i ražanj: Jamie Oliver dobio kuhinju na četiri točka

J. M.
Ima i ražanj: Jamie Oliver dobio kuhinju na četiri točka
Land Rover je poznat kao inovativan automobilski proizvođač, a Jamie Oliver je jedan od najslavnijih svjetskih kuhara. Kada se udruže rezultat je... neviđeno vozilo, kuhinja na četiri točka.

Dakle, Odjeljenje za posebne operacije kompanije Jaguar Land Rover, po uputama čuvenog kuhara, preradilo je terenac Discovery u vozilo koje posjeduje roštilj, toster, plinski štednjak, dozator maslinovog ulja, mućkalice za maslac, mašinu za led, brojne pretince za dodatke jelima...

Iz prednjeg dijela vozila može se izvući čak i ražanj, a posebno zanimljive su 5-litarske alumnijske posude u točkovima.

Specijalisti britanske kompanije osigurali su Jamie Oliveru, između ostalog, specijalno dizajnirani aluminijumski sudoper, LED televizor, radnu površine koja se može pretvoriti u trpezarijski sto...

"Sanjao sam o ovakvoj kuhinji, a u Land Roveru su čak premašili moja očekivanja. Ovaj Discovery je savršen, napravljen po mjeri moje porodice. Jedinstveni terenac je dokaz da kulinarske avanture možemo prenijeti na novi nivo", izjavio je Jamie Oliver, inače veliki ljubitelj vozila Land Rover.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije