Toyota daruje hibridni bonus od 5.000 KM: Provjerite zašto su najprodavaniji brend za privatne kupce

0
Promotivni tekst
Toyota daruje hibridni bonus od 5.000 KM: Provjerite zašto su najprodavaniji brend za privatne kupce
Foto: Toyota / Toyota Corolla Cross

Toyota BH je, u saradnji sa svojim partnerima Bunjo Sarajevo, Sladaboni Banja Luka, Auto Nuić Mostar, Expo Auto Tuzla i LD Auto Bijeljina, pokrenula poseban program veoma vrijednog hibridnog bonusa u iznosu od 5.000 KM za bogato opremljene hibridne modele RAV 4 i Corolla Cross.

Ponude koje malo koga mogu ostaviti ravnodušnim jer su posrijedi moderni porodični SUV modeli sa vrhunskom sigurnošću, kvalitetom izrade i izvanrednom praktičnošću.

Osim ovih, posebna ponuda za kupce su Cool oprema na poklon u atraktivnom modelu C-HR, cjenovna iznenađenja za modele Rav4 Plug In i Highlander, kao i mogućnost rezervacije novog modela Land Cruisera.

Uz najprodavaniji B SUV, Yaris Cross hibrid i najprodavaniji model na svijetu, Corollu Sedan, Toyota definitivno potvrđuje da ima vozilo i vrstu pogona prilagođene bilo čijim željama.

Sve informacije, testne vožnje i savjete Toyota tima možete dobiti na telefon 033 922 775 svaki radni dan od 08 do 16 sati, putem e-maila info@toyota.ba ili direktno u salonima naših prodajnih i servisnih partnera. Budite i vi jedan od preko 10 miliona vozača širom svijeta je odabralo Toyota hibride.

Kako biste osigurali najbolju uslugu za svoj hibrid, vjerujte predvodnicima u industriji sa preko 20 godina iskustva. Odaberite stručnost, kvalitetu i vrijednost Toyotinog servisa hibrida. Uz dokazanu brigu o okolišu i značajno umanjenim rashodima za gorivo, zahvaljujući manjem trošenju dijelova, transparentnim cijenama usluga i prikladnom planu održavanja, troškovi održavanja za hibride su do 5% niži. Kada kombinujete dostupnost održavanja, tekuće troškove i nenadmašnu kvalitetu,
vidjet ćete da vam Toyotini hibridi vraćaju ulaganje većim ostatkom vrijednosti. 

Osim omjera uloženo - dobiveno, svako Toyotino vozilo ima i dodatni argument prilikom kupovine, a to je do 10 godina garancije uz Toyota Relax program. Bezbrižnost posjedovanja Toyota automobila, dakle, podrazumijeva do 10 godina garancije na vozilo ili do čak 200.000 kilometara, uz istovremenu podršku i pomoć na cesti Eurocare. To je samo dio razloga zbog koji su Toyotina vozila najprodavanija privatnim kupcima na našem tržištu.

Sve informacije o ovim ponudama ali i svim modelima, dodatnoj opremi i LCV programu, možete naći na Toyota.ba ili direktno u kompanijama Bunjo Sarajevo, Sladaboni banja Luka, Auto Nuić Mostar, Expo Auto Tuzla i LD Auto Bijeljina.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije