Test vozačica e-automobila: BiH je savršena zemlja za električna vozila

/ Komentari (2)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

visocica 1662

Halo strucnjakinjo ne kazes koliko ce poskupiti struja za ta sranja od automobila nece niko dati dzaba da se pune ta ****a,ko ce polacati tu struju.Mene sto se tice pokenjam vam se u ta sranja od auta.Koji ste vi jadovi kao automobili zagadjuju planetu e pa hajde onda ovako:Gdje su brodovi,gdje je crna metalurgija(Amerrika nikad nije stavila podpis za baranu crne metalurgije)gdje su te silne rakete koje se ispaljuju svaki dan na hiljade komada i zadnje gdje su Avini strucnjakinji kada se zna da jedan BOING trosi 10800 litara kerozina na sat leta.ako leti 1h potrosi 108.000 litara kerozina pa ne trosi valjda solarnu energiju.

Smijesno.

Kad ti kaze studentica egiptologije moras poslusati hahaha. Neka ona kupi sebi od plate egiptologa i voza ga po cijeli dan.

/ Najnovije