Riječ stručnjaka: Treba li kupovati automobil koji je bio potopljen u poplavi?

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

PapeMehlem

Ajde?!

PapeMehlem

Sreca da nadjose experta, boba mi falila da kupim potopljen auto. Konto samo sastrugat blato sa sjedista i malo fenom posusiti kablove i to.

Petar

A kao, znao bi da je bio u poplavi? Aha, važi... Ja sam vozio punto koji je uvezen iz Italije, i neko vreme je sve bilo u redu. A onda je krenuo da zeza i crkava svako malo. Posle detaljnog pregleda, kaže majstor: "Ovaj kao da je malo plivao". Moguće, ko to zna... Rešio sam ga se, vozim se taksijem ili iznajmim kod MMS agencije kad mi baš treba auto, ali se nešto ne rešavam da opet kupim nešto nedovoljno provereno.

samo kupuj roki

ma najbolje kad je malo namočen, bolje ide, kao keksić u čaj

Joj texta

Nepopravljivi klocevi

/ Najnovije