Pogledajte šta se desi kada Dua Lipa dobije kreativnu kontrolu nad reklamom za Porsche

0
Radiosarajevo.ba
Pogledajte šta se desi kada Dua Lipa dobije kreativnu kontrolu nad reklamom za Porsche
Foto: Screenshot / Youtube / Dua Lipa u reklami za Porsche Macan

Uz malo šaljivog ismijavanja tipičnih reklama za automobile, Dua Lipa je glumila i režirala svoju vlastitu reklamu za Porsche Macan.

Reklama počinje sa Lipom koja razmišlja šta bi stvorila ako bi imala potpunu slobodu, što dovodi do niza sve neobičnijih i maštovitijih scena. Ovaj element iznenađenja čini reklamu tako privlačnom - kao gledatelj, stalno ste zainteresovani gdje će vas kreativnost pjevačice odvesti sljedeće.

Svaka scena izgleda sve ekstravagantnije i neobičnije od prethodne, privlačeći gledatelje dublje u Lipinu nepredvidivu viziju.

Lidlov centar od 200 miliona KM u BiH počeo dobijati obrise

Lidlov centar od 200 miliona KM u BiH počeo dobijati obrise

U međuvremenu, automobilska marka pametno koristi ovu naraciju da bi se našalila sa sobom, dodajući sloj humora i samosvijesti koji je i osvježavajuć i zabavan za ovu kategoriju.

Otkad se pridružila brendu u novembru 2023. godine, britanska pjevačica i tekstopisac koja je na vrhu liste već je ostavila svoj pečat na Porscheu. Od njenog prvog upoznavanja s Porsche automobilima u Porsche Experience Center u Los Angelesu, do njenog prvog službenog nastupa na internom Porsche događaju u Singapuru, Duina povezanost s Porscheom bila je snažna.

Sada, njena kreativnost se pojavljuje na nov način – kao autorica i režiserka najnovije reklame o potpuno električnom Macanu. Dua je radila s francuskim režiserom Cleméntom Durouom, poznatim po visokoprofilnim projektima poput muzičkog spota za pjesmu Happy Pharrella Williamsa, kako bi stvorila jedinstven i uzbudljiv koncept koji autentično predstavlja i nju i Porsche. I evo rezultata.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije