Novi Volkswagen ID.3 i ID4. uspješno završili Sarajevo polumaraton

0
Promotivni tekst
Novi Volkswagen ID.3 i ID4. uspješno završili Sarajevo polumaraton
Foto: Volkswagen / iD.3 i iD.4

U nedjelju, 19. septembra 2021. godine Volkswagen električni modeli iD.3 i ID.4 sarajevskim ulicama su predvodili brojne trkače utrke Sarajevo Sberbank polumaraton povodom manifestacije "Run Fest". Utrkama je Udruženje "Marathon" u saradnji s Olimpijskim komitetom BiH obilježilo Evropsku sedmicu sporta, a trčalo se od Ferhadije do Pozorišnog trga Susan Sontag.

Čini se kako je trčanje popularnije nego ikada. Jedan od razloga je svakako taj što to nije samo sport, nego i način zdravog života. Samim time i partnerstvo Volkswagen-a i "Run Fest" dobiva novi smisao, jer su električna vozila pametan izbor za očuvanje životne sredine.

Bez obzira da li preferirate ekološki čistiji vid vožnje bez emisije štetnih gasova ili pak cijenite ekonomičnost električnih vozila sa nižim troškovima eksploatacije od usporedivih vozila na dizel i benzin. Električna vozila vam sve to nude bez kompromisa, uz iznimne sportske performanse vožnje, a sa komforom i udobnošću više klase.

Aljoša Čampara: 'Dodik nama ne može prijetiti'

Aljoša Čampara: 'Dodik nama ne može prijetiti'

Ujutro na trčanje, pa odlazak na posao, pa nakon radnog vremena potpuno opremljeni na put za vikend - s modelima ID.3 i ID.4 to nije nikakav problem.

Budućnost je električna, efikasna i bez emisija - te time rješenje našeg mobilnog i urbanijeg društva.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije