Mate Rimac nudi 1.000 eura za uslugu, možda mu i vi možete pomoći

2
Radiosarajevo.ba
Mate Rimac nudi 1.000 eura za uslugu, možda mu i vi možete pomoći
Foto: CNBC / Mate Rimac

Mate Rimac objavio je na svom Facebooku kako je njegova kompanija Rimac Group u potrazi za velikim pojačanjima, a svako ko preporuči radnika bit će nagrađen sa čak 1.000 eura bruto.

"Kako širimo rad na projektima za mnoge globalne automobilske kompanije, širimo se i na svim nivoima. Svako ko uputi kandidata kojeg na kraju zaposlimo bit će nagrađen s 1.000 eura (bruto) – bez obzira na to jeste li zaposleni u Rimac Grupi ili ne", napisao je Mate Rimac na Facebooku, prenosi N1.

Dalje je naglasio da za ovo zaposlenje traže stručnjake za nabavku i logistiku koji mogu preuzeti odgovornost za velike projekte.

Hit na TikToku: Pjevao od Sarajeva do Beča, suputnici u autobusu ga slušati 14 sati

Hit na TikToku: Pjevao od Sarajeva do Beča, suputnici u autobusu ga slušati 14 sati

"Upravljanje zahtjevima tako složenih projekata nije za početnike pa vas molimo da ne gubite svoje i naše vrijeme preporukama za nekvalifikovane ljude", poručio je Rimac.

Mate Rimac je 33-godišnje inžinjersko čudo rođeno u Bosni i Hercegovini, i neko ko ne gaji iluzije o izazovima s kojima se suočava njegova industrija.

Danas se suočava s nečim što je možda najteži manevar koji je ikada morao izvesti – prelazak na električnu budućnost. Riječ je o čovjeku koji je preuzeo "volan" u Bugattiju i osnovao hrvatsku startup kompaniju Rimac Automobili.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije