Kakav peh: Mladić dobio Lamborghinija na lutriji, nije mu dugo trajao

0
Radiosarajevo.ba
Kakav peh: Mladić dobio Lamborghinija na lutriji, nije mu dugo trajao
Foto: Facebook / Škotski mladić dobio glavnu nagradu

Škotski mladić početkom februara dobio je glavnu nagradu na jednoj online tomboli, da bi ga gotovo potpuno razbio samo nekoliko sedmica nakon toga.

Priča koja ima sretan početak, a ne baš tako sretan – iako donekle očekivan – kraj, dolazi iz Velike Britanije.

Stranica Click Competitons tamo redovno organizira tombole u kojima dijeli bogate nagrade, a za ulazak u izvlačenje kupuju se srećke, obično u vrijednosti pola ili jedne funte. Jednu takvu srećku, za samo 99 penija, kupio je nedavno i 24-godišnji Škot Grant Burnett, pa osvojio glavnu nagradu tog izvlačenja.

Preminuo čovjek koji se zapalio ispred sudnice u kojoj traje proces protiv Donalda Trumpa

Preminuo čovjek koji se zapalio ispred sudnice u kojoj traje proces protiv Donalda Trumpa

Bilo mu je ponuđeno, naime, ili uzeti novčanu nagradu od 100.000 funti, ili – Lamborghini Huracan. Kao vjerojatno i svaki muškarac njegovih godina, Burnett se odlučio za superautomobil i njime bio vidno oduševljen. Ali, ponovno kao što bi se moglo očekivati, "Lambo" nije dugo potrajao u njegovom vlasništvu. Već nakon otprilike tri sedmice, na Facebooku su se pojavile slike njegovog automobila, značajno oštećenoga s prednje strane, od prednjeg poklopca pa sve do bočnih panela i suvozačkih vrata.

Burnett se vrlo brzo javio i praktički potvrdio da je riječ o njegovom Lamborghiniju, ali je napisao kako za nesreću nije on kriv.

Sve one koji ga ismijavaju proglasio je ljubomornima, a za razbijanje oko 180.000 eura vrijednog superautomobila džentlmenski je optužio "neku kravu" koja mu se zaletjela u stražnji kraj, zbog čega je on potom izletio s ceste, prenosi Autonet.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije