Autokuća objavila oglas koji je iznenadio sve: 'Ko kupi Bugatti na poklon dobija ovo'

0
Radiosarajevo.ba
Autokuća objavila oglas koji je iznenadio sve: 'Ko kupi Bugatti na poklon dobija ovo'
Foto: Naples Motorsports / Bugatti Chiron

Neobičan oglas jedne autokuće s Floride podigao je mnogo prašine posljednjih dana. Kuća Naples Motorsports, specijalizirana za prodaju novih i polovnih egzotičnih i luksuznih vozila objavila je neuobičajenu prodajnu ponudu, iz kategorije "kupiš 1, dobiješ 2".

Ne bi to bilo ništa neobično, da nije riječ o zaista luksuznim automobilima, kakve većina ljudi ni u snu ne može priuštiti.

Dosjetljivi trgovci smislili su, dakle, ovakvu akciju: ko kupi Buggatija Chirona iz 2021. godine, uz njega će potpuno besplatno dobiti i Rolls Royce Wraith iz 2018. godine. Chiron u pitanju dolazi u kombinaciji boja trula višnja / bijela, prešao je samo oko 3.000 kilometara, a kao i svaki Bugatti izrađen je prema želji mušterije u istim bojama unutrašnjosti, sa sportskim prošivenim sjedištima, volanom od ugljučnih vlakana, i brojnim detaljima u istoj crvenoj nijansi (koju zvanično nazivaju bojom nara).

Pogledajte stravične prizore tornada u Kini: Najmanje pet poginulih i 33 povrijeđenih

Pogledajte stravične prizore tornada u Kini: Najmanje pet poginulih i 33 povrijeđenih

Rolls Royce Wraith dolazi u sličnoj kombinaciji boja (srebrna i "boemsko" crvena), motor je 6,6-litreni V12, a od opreme, reklo bi se "nema šta nema" – od zvjezdanog rasvjetljenog krova kabine, preko sistema pomoći vozaču, do ventilacijskih sjedišta, modernog infotainmenta i slično.

Ponuda prodavača je jednostavna: donesite im 3,85 milion dolara za Bugattija (6,94 miliona KM), i Rolls Royce dobivate gratis. Želite li kupiti samo njega, on će vas koštati 240.000 dolara (više od 432 hiljade KM), javlja autonet.

Rolls Royce Wraith

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije