Vladimira Putina muči bizaran porodični problem: 'Užasnut je ponašanjem svoga sina'

1
Radiosarajevo.ba
Vladimira Putina muči bizaran porodični problem: 'Užasnut je ponašanjem svoga sina'

Ruski predsjednik Vladimir Putin navodno je užasnut činjenicom da njegov stariji sin obožava Disneyjeve crtiće, piše Newsweek pozivajući se na izvor iz Dossier Centra, projekta koji je pokrenuo ruski opozicioni političar Mihail Hodorkovski.

Tako Putin, piše Newsweek, nije uspio zaštititi svoju djecu od zapadnjačkog utjecaja.

Naime, navodno se radi o Ivanu Valdimiroviču, sinu za kojeg se vjeruje da mu je majka Alina Kabaeva, Putinova ljubavnica.

Koliko košta život: Teška stvarnost onkoloških pacijenata bez pristupa citostaticima

Kako piše Newsweek, Putin se još u januaru 2024. godine obrušio na Ruse rekavši da će im "otpasti glava" od gledanja "modernih zapadnjačkih crtića" te da su sovjetski crtići "potpuno drugačije kvalitete", dodajući da imaju i "emocionalni i estetski učinak" te "potpuno drugačiji utjecaj na osobu u razvoju".

No, u spomenutom izvještaju Dossier Centra, navodi se kako to Putinova sina Ivana nije spriječilo da se, zbog ljubavi prema crtićima, na užas svojih roditelja - "pretvara da je Disneyjev junak".

U izvještaju je navedeno i da se Putinova djeca igraju uglavnom sama ili s odraslima, a da roditelje viđaju samo navečer - a svoje vršnjake uglavnom na praznicima.

Izvješće se također osvrnulo na nagađanja s početka rata da su Putin i Kabaeva, bivša olimpijska gimnastičarka, imali još djece, no zasad je potvrđeno samo da su imali dva sina otprije.

Vjeruje se da Putinovi sinovi i njihova majka žive u ruskom gradu Valdaju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak