Trumpova kritičarka objavila golu fotografiju njegove supruge Melanije: "Želite ići nisko?"

0
Radiosarajevo.ba

Ugledna politička analitičarka Ana Navarro oštro je osudila one koji su ispitivali historiju ljubavnih veza trenutne američke potpredsjednice Kamale Harris, a kao odgovor na to, podijelila je golu fotografiju supruge Donalda Trumpa, Melanije Trump.

Iako je Navarro članica Republikanske stranke, glasna je kritičarka republikanskog predsjednika Donalda Trumpa i njegovog tima.

"Neki republikanci na TV-u i društvenim mrežama daju odvratne seksualne primjedbe o Kamali Harris i žele njenu historiju ljubavnih veza učiniti problemom. Samo naprijed. Želite li od toga napraviti problem? Samo dajte. Nikada nisam vidjela gole slike Kamale Harris ili njenog supruga", napisala je Navarro u svojoj objavi.

Neobična situacija u centru Sarajeva: Ne rade semafori, pješaci u posebnoj 'misiji'

Fotografija koju je podijelila prikazuje bivšu prvu damu kako leži na krznu dok na sebi ima samo dijamantnu ogrlicu, narukvice i crne štikle, a lisicama je vezana za aktovku u Trumpovom privatnom avionu.

Fotografija je snimljena za izdanje GQ-a u januaru 2000.

Osim ove fotografije, Ana Navarro je podijelila i fotografiju gdje se vidi kako bivši predsjednik i bivša prva dama poziraju s pokojnim pedofilom Jeffreyjem Epsteinom i njegovom tadašnjom djevojkom i pomagačicom Ghislaine Maxwell, na Donaldovom imanju 2000. godine.

"Kamala nikada nije partijala sa seksualnim predatorima. Želite ići nisko? Ovoga puta neću ostaviti ni jednu stvar neodgovorenu. Ni jednu. Rado ću otići 20.000 milja pod more", nastavila je Navarro.

Trump i njegovi saradnici još uvijek se nisu oglasili u javnosti povodom ovih objava.

Podsjetimo, komentari o Kamali Harris ovih dana goruća su rasprava u Americi. Potpredsjednicu je uvrijedio i senator J.D. Vance po kojem je potom žestoko oplela glumica Jennifer Lopez.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak