Misterija u Njemačkoj: Pronađena tijela dvojice muškaraca, ne zna se ko ih je i kako ubio pa zakopao

1
Radiosarajevo.ba

Njemačka policija pokušava otkriti identitet dvojice muškaraca čija su tijela pronađena zakopana u polju kukuruza u Münsterlandu 8. septembra. Analiza DNK nije dala nikakve rezultate. Istražitelji nisu pronašli ništa ni u nacionalnim ni u međunarodnim registrima podataka...

Nije jasno ko je pokopao dvojicu muškaraca i kako su umrli. "Tokom obdukcije nije se mogao utvrditi uzrok smrti", priopćila je policija u utorak.

Moguće je da je u pitanju otrov.

Emeka Arinze se oduševio Bosancima: 'Ostajem u Bihaću, nikad nisam vidio ovakvu zemlju'

"Toksikološka ispitivanja sudske medicine su u toku. Nadamo se da će ovo pružiti informacije o uzroku smrti i pitanju je li bilo nedjela", objasnio je viši javni tužitelj Martin Botzenhardt. "Dosadašnji uviđaji i saznanja iz njih pokazuju da su muškarci vjerojatno bili mrtvi ne duže od sedam dana prije nego što su pronađeni."

Kako bi riješili misterij tijela, službenici se obraćaju javnosti s opisima mrtvih. Muškarci su imali “upečatljiv izgled”, rekla je detektivka odjela za ubojstva Julika Böhlendorf.

Obojica su bili visoki, jedan je prema navodima policije bio visok oko dva metra, težak 100 kilograma i bio je mišićav. Imao je 25 do 35 godina i crvenkastu bradu. Drugi muškarac je bio visok 190 cm, težak oko 90 kilograma i također mišićav. Imao je i crvenkastu bradu, a imao je između 25 i 35 godina.

Foto: Fenix Magazin: Jedna od tetovaža na jednom od tijela

Imao je i uočljive tetovaže, vjerojatno ne starije od dvanaest mjeseci. Prema prema priopćenju policije, muškarac je na trbuhu imao riječi “Good Fella” i niz brojeva “1312”, što je kod za kraticu “ACAB”. To znači: “All cops are bastards”, onodno “Svi policajci su gadovi”. Sinopsis “Good Fella” (dobar momak) mogao bi ukazivati ​​na povezanost s mafijom, stoji u policijskom priopćenju.

Muškarac je također imao tetovažu pravoslavnog križa na leđima i žensku glavu u obliku demona, takozvanog “Succubus”. Policija je objavila fotografiju ove tetovaže.

Kako je Fenix-magazin već ranije pisao, tijela dvojice muškaraca pronađena su 8. septembra. Pas dvojice šetača prvo je iskopao čizmu na rubu polja kukuruza. Uzbunjena policija tada je pronašla dva tijela zakopana u zemlju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak