Zlatibor pogodio grad: Zabijelio je planinu, a napravljen i Snješko Bijelić

0
Radiosarajevo.ba
Zlatibor pogodio grad: Zabijelio je planinu, a napravljen i Snješko Bijelić

Zlatibor, poznato odmaralište u Srbiji, pogodio je grad u nedelju, 18. augusta, koji je zabijelio površinu, a od ostataka grada, ljudi su uspjeli da naprave i Snješka Bijelića!

Pravljenje Snješka Bijelića je omiljena zimska aktivnost koja raduje najmlađe, ali i starije, na Zlatiboru je izazvalo senzaciju jer je napravljen u - augustu. 

Kako Blic prenosi, na Zlatiboru je za petnaest minuta pala količina grada koja je zabijelila površine, a posjetioci su uživali u rashlađenju nakon velikih temperatura u regionu. 

Neobičan način pronalaska ljubavi: Upoznali se uz pomoć 'Spotted: Sarajevo', danas im je bila svadba

Fotografija Snješka Bijelića objavljena je na Instagram stranici 192.rs, te brzo privukla korisnike/ce društvenih mreža, koji su se zabavili ovom vijesti. 

"Zar se ne zove Gradko?", šalili su se, te dodali da je august "Čudo od mjeseca". 

Kako navode "Sve je trajalo oko 15 minuta, a toliko je grada palo da se sve zabijelilo kao u zimu". Milan Lukić, koji se zatekao na Zlatiboru, kaže da je grad bio "veličine klikera".  Dodao je i da je izvjesno da je grad načinio materijalnu štetu na vozilima. 

Sigurno da je Snješko Bijelić prvi put posjetitelj regiona u ljetnim mjesecima, a za danas se i u BiH najavljuju kiše i moguća olujna nevremena. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak