Vučića opet ismijavaju na mrežama: RTS ostavio upaljen mikrofon, poslušajte šta su snimili

16
Radiosarajevo.ba
Vučića opet ismijavaju na mrežama: RTS ostavio upaljen mikrofon, poslušajte šta su snimili

Kancelar Njemačke Olaf Scholz doputovao je u četvrtak, 18. jula u večernjim satima u Beograd, na Samit o kritičnim sirovinama, a dočekao ga je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Srbijanski predsjednik o susretu se oglasio na društvenim mrežama.

"Sutra je veliki dan, tokom kojeg ćemo razmatrati budućnost Srbije i otvaranje novih prilika za našu zemlju i narod", napisao je Vučić na društvenim mrežama.

MUP Srbije intenzivno traga za Fatonom Hajrizijem koji se sumnjiči da je usmrtio policajca

Međutim, jedan snimak sa beogradskog aerodroma postao je viralan. Vučić je sinoć nervozno čekao da Scholz izađe iz automobila, a u jednom trenutku mikrofon je uhvatio kako srbijanski predsjednik govori: "Kad bi mi neko objasnio šta sada čekaju".

Snimak je podijelila istaknuta oporbena političarka Marinika Tepić, potpredsjednica Stranke slobode i pravde (SSP).

Scholz putuje na sastanak s Vučićem: Glavna tema je litijum

"Mikrofon RTS-a slučajno uhvatio Vučića kiselog što tri minuta stoji kao vratar pored Šolcovih kola! A izjave ništa, džaba dovlačio medije. Šolc sleteo,rukovao se i ušao u kola! On ostao, čeka da krenu bar da mahne. I na kraju nervozan kaže: kad bi mi neko objasnio šta sad čekaju!", napisala je Tepić uz snimak.

"Vratar Štef", "Kakvo ponižavanje, jadni smo mi sa ovakvim predsednikom", "Koja patetika", "Jel bio prekid programa i uživo uključenje", "Da ti operem šajbu", samo su neki od komentara korisnika platforme X (bivši Twitter).

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (16)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak