Vučić upisao fakultet, pa se na Instagramu šalio na svoj račun

Radiosarajevo.ba
Vučić upisao fakultet, pa se na Instagramu šalio na svoj račun

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić nedavno je upisao Visoku sportsku školu strukovnih studija u želji da postane košarkaški trener za djecu. Čim se ova informacija pojavila izazvala je mnoštvo reakcija.

Lider Srpske napredne stranke (SNS) i ranije je u nekoliko navrata izjavljivao kako mu je želja da se nakon politike bavi sportom, posebno da se okrene trenerskom pozivu i radu s najmlađom grupom stanovništva.

S obzirom na to da su ove najave uglavom dočekane s ismijavanjem, i Vučić je odlučio našaliti se na svoj račun i to putem Instagrama.

Naime, on je objavio fotografiju izmišljenje prepiske između profesora i njega u kojoj ispitivaču nudi, kako mnogi kažu, za njega karakteristične odgovore u vezi s dimenzijama košarkaškog terena.

Isto tako, već dugo vremena servisima za reprodukciju video sadržaja kruži snimak u kojem predsjednik Srbije s dječakom krajnje ozbiljno, bez popuštanja igra košarku, a u jednom momentu mu je i agresivno blokirao šut. Također, i u Novom Pazaru je jednom prilikom pokazao svoje košarkaške vještine.

Loading...

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak