Uhapšen Ivan Božić koji je autom naletio na mladog policajca i teško ga ozlijedio

1
Radiosarajevo.ba
Uhapšen Ivan Božić koji je autom naletio na mladog policajca i teško ga ozlijedio

Policija je uhapsila 29-godišnjeg Ivana Božića za kojim se tragalo dva dana, javlja Slobodna Dalmacija. 

Nesreća u kojoj je teško ozlijeđen mladi policajac, podsjetimo, dogodila se u ulici Domovinskog rata u Splitu u nnesrećaoći s utorka na srijedu. Dvadesetogodišnji policijski vježbenik teško je nastradao nakon što se na njegov znak stop nije zaustavio Ivan Božić (29) koji je bio za volanom Golfa.

Umjesto da se zaustavi u punoj je brzini vozilom udario policajca koji je sa teškim i po život opasnim ozljedama završio u bolnici gdje su mu se doktori borili za život. Njegovo stanje je nekoliko sati nakon nesreće bilo stabilno, ali i dalje ugroženo. 

Za nekoliko sati vanredno zasjeda Vijeće sigurnosti UN-a: Obratit će se Schmidt i Cvijanović

Oglasio se otac splitskog bjegunca koji je pregazio policajca: "Ivan je zagorčao život svima"

Načelnik Policijske uprave splitsko-dalmatinske Slobodan Marendić posjetio je teško ozlijeđenog mladog kolegu na intenzivnom liječenju KBC-a Split gdje mu je policijski vježbenik opisao kako ga je automobilom ozlijedio Ivan Božić. Kako je rekao Hini, za vrijeme napada s mladim policajcem se nalazio i stariji kolega koji je također svjedok događaja.

"Pri svijesti je, ima ozljede trbušne šupljine, jake bolove i dosta oteklina, no i to bi se trebalo riješiti s vremenom", kazao je Marendić.

Ante Božić, otac 29-godišnjeg Ivana ispričao je detalje iz života svog sina. Kako je ispričao za 24sata, trenutno je najbitnije da je policajac dobro.

" A što da vam kažem kako sam. Nikako, tako sam. Razgovarao sam i jutros s ocem i majkom od mladog policajca, ne mogu vam opisati kakvi su to divni ljudi. Pa zamislite, oni meni zahvaljuju na istupu i hrabrosti, a meni je u cijeloj priči najbitnije da je njihov sin van životne opasnosti, to je moja zvijezda vodilja. Svog sina ne pravdam, ali ima on svoju tegobu, svoj križ, koji je sada 'nakrcao' i nama. Mi kao obitelj to moramo nositi", kazao je Ante Božić.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak