Učiteljica napala pedagogicu škole: Ovo zapamtite, ona je gora od četnika

12
Radiosarajevo.ba
Učiteljica napala pedagogicu škole: Ovo zapamtite, ona je gora od četnika

Prosvjetna radnica Bernarda Jug, žena koja se na društvenim mrežama profilirala kao glavni motivator u podršci roditeljima dječaka iz Krapinskih Toplica (Hrvatska) koji odbija nositi masku, objavila je na Facebooku video u kojem sumanutim tezama napada pedagogicu i druge zaposlenike te škole.

U videu je imenom i prezimenom prozvala pedagogicu i pozvala ljude da pronađu njen Facebook i pišu joj, a zatim je krenula u napad i na ostale zaposlenike škole, prenosi Jutarnji.hr.

"Ona je pedagoginja koja je gora od četnika! Ovo zapamtite, ona je gora od četnika! Pa mi se čudimo četnicima u ratu, šta su radili, silovali i klali Hrvate! A gledajte ovo u školi, jedna pedagoginja stoji na vratima tokom cijelog odmora i ne pušta dijete iz učionice na WC. U Krapinskim Toplicama, zagorska sotona", urla u videu Jug.

[related]https://radiosarajevo.ba/vijesti/bosna-i-hercegovina/ramo-isak-razgovarao-s-celnikom-mup-rs-nakon-napada-na-bosnjacke-povratnike-evo-sta-su-dogovorili/543946?type=trending[/related]

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (12)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak