Tragedija u bh. susjedstvu: U požaru stradala cijela porodica, među njima četvero djece

3
Radiosarajevo.ba
Tragedija u bh. susjedstvu: U požaru stradala cijela porodica, među njima četvero djece

U požaru koji je u petak, 23. augusta, izbio u novosadskom naselju Salajka, na uglu ulica Đorđa Dere i Davida Rackovića, stradalo je više osoba.

Prema prvim informacijama, u požaru je stradalo šest osoba, potraga još traje, a moguće je da među stradalim osobama ima i maloljetnika.

"Hitna pomoć je intervenisala oko 2 sata i 54 minuta. Nemamo podatak koliko je tačno osoba (stradalo) jer je teško utvrditi", rekao je za Tanjug portaparol Hitne pomoći Zoran Krulj.

Komemoracija povodom smrti novinara, publiciste Mustafe Borovića: Bio je živa enciklopedija BiH

Prema prvim informacijama nastradala je šestočlana porodica, ali se sumnja da je u kući bilo još osoba, prenose Novosti.

Sumnja se da je riječ o električnim instalacijama, odnosno da se zapalila baterija električnog bicikla koji je bio na punjaču. Nesreća se desila dok su svi spavali.

Cijela porodica, svih šestoro nastradalih spavali su u jednoj prostoriji kuće u ulici Đorđa Dere u novosadskom naselju Salajka, piše Blic.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak