Užas u Novom Pazaru: Izbodena tri mladića, policija traga za osumnjičenim

0
Radiosarajevo.ba
Užas u Novom Pazaru: Izbodena tri mladića, policija traga za osumnjičenim
AA / MUP Srbije / Ilustracija

U Novom Pazaru na području bolničkih livada, večeras, 22. augusta oko 21 sat došlo je do tuče između dvije grupe mladića, u kojoj su dvojica učesnika zadobila povrede nožem.

Svađa između grupe mladića prerasla je u fizički obračun. U tuči koja je uslijedila, jedan muškarac je nožem izbo trojicu muškaraca.

Prema nezvaničnim informacijama, povrijeđeni mladići nisu životno ugroženi i trenutno su hospitalizirani u Opštoj bolnici Novi Pazar. Policija je brzo intervenisala na mjestu incidenta i trenutno vrši uviđaj kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog sukoba.

Ramo Isak: 'Sarajevo je europski grad. Sanja Vulić uzima pogrešnu terapiju'

Ramo Isak: 'Sarajevo je europski grad. Sanja Vulić uzima pogrešnu terapiju'

"Situacija se brzo otela kontroli, a napadač je nožem zadao ubodne rane trojici muškaraca, od kojih je jedan uboden u dijelu grudnog koša", potvrđeno je za RINU u novopazarskoj policiji.

Više informacija o stanju povrijeđenih i eventualnim privođenjima očekuje se nakon policijske istrage. Ovaj incident je izazvao nemir među lokalnim stanovništvom, s obzirom na to da se dogodio u blizini zdravstvene ustanove.

U toku je potraga za osumnjičenim, koji se trenutno sumnjiči za krivično djelo ubistva u pokušaju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije