Srbijanski ministar Zoran Đorđević ostao nepovrijeđen u prevrtanju automobila

Radiosarajevo.ba
Srbijanski ministar Zoran Đorđević ostao nepovrijeđen u prevrtanju automobila
Ministar za rad i socijalna pitanja Srbije Zoran Đorđević doživio je saobraćajnu nezgodu vraćajući se sa predizbornog mitinga u Negotinu.

Izvor blizak istrazi za Danas je rekao da je ministar žurio da stigne na vreme u Kostolac na predizbornu konvenciju SNS-SPS.

Vozač automobila u kojem se nalazio ministar sa pratnjom, usljed brzine i loših vremenskih uslova izgubio je kontrolu nad vozilom i sletio s puta.

 "Vozač automobila, u kojem je bio ministar Đorđević, da ne bi udario u vozilo ispred sebe koje mu se ispriječilo, naglo je zakočio. Uslijed tog naglog kočenja, vozilo se zanijelo i sletjelo sa puta. Prilikom slijetanja vozilo se nekoliko puta prevrnulo i tumbajući se zaustavilo", rečeno je.

Ističe se da ministar nije zadobio nikakve povrede i da je odmah sa ostalima nastavio put za Kostolac, dok su trojica njegovih saradnika, pomoćnika, nakon ukazane pomoći prebačeni u požarevačku bolnicu.

Ivica Dačić obraćajući se prisutnima na miting i izvinio se na za kašnjenju rekavši da kasne zbog saobraćajne nezgode.

"Kasnimo zbog saobraćajne nesreće. Preživjeli smo bombardovanje i uvijek smo stizali tamo gde treba, tako da ni ova mala saobraćajka nas nije poremetila da vam se obratimo", rekao je ministar Dačić.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak