Smrt izbjegnuta za dlaku: 'Vozačica crvene Seat Ibize je moja uskoro bivša supruga'

2
Radiosarajevo.ba
Smrt izbjegnuta za dlaku: 'Vozačica crvene Seat Ibize je moja uskoro bivša supruga'

Nakon što je najprije stranica Prometne zgode i nezgode, a potom i portala Dalmacija Danas objavio video obijesne i opasne vožnje na državnoj cesti na ulazu u Sinj, kod Kukuzovca javio nam se vozač motora koji je skoro nastradao.

Vozačica crvene Seat Ibize odlučila se na preticanje osobnog automobila preko pune linije i skoro izazvala frontalni sudar. Nakon što je završila s manevrom, vratila se u desnu traku i nastavila pun gas prema motoristu ispred sebe.

"Moje ime je Petar i vozač sam motora, kojim sam upravljao ispred vozača koji je snimio ovu opasnu vožnju vozačice u crvenoj Seat Ibizi, koja je moja uskoro bivša supruga. Nakon što je krenula preticati preko pune crte, u punom gasu zaletjela se prema meni na motoru. U okuci me pokušala oboriti s motora, što je zasigurno zabilježeno na kameri ovog vozača stoga trebam vašu pomoć. Ako ste vidjeli nešto ili znate osobu koja posjeduje video snimku da se slobodno javi.

Magazinović: Štiteći vrijednosti Vijeća Europe imamo garant da ćemo biti na pravoj strani historije

Ne znam je li naše zajedničko maloljetno dijete bilo u automobilu, to mi je najveća muka. Srećom, niko nije stradao", kazuje nam Petar.

Snimka je izazvala je brojne negativne reakcije pratitelja stranice, koji su izrazili nadu da je ovo prijavljeno policiji i da će vozačica platiti masnu kaznu.

Video opasne vožnje pogledajte na slijedećem LINKU.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak