Slučaj iz bh. susjedstva: Četverogodišnjaka napao pas, zadobio teške povrede

1
Fena
Slučaj iz bh. susjedstva: Četverogodišnjaka napao pas, zadobio teške povrede

Četverogodišnje dijete koje je juče oko 19 sati u Sremčici kod Beograda teško povrijedio pas, rasporivši mu utrobu, operisano je i trenutno je u stabilnom stanju, potvrđeno je RTS-u u Univerzitetskoj dječjoj klinici u Tiršovoj u Beogradu.

Četverogodišnje dijete roditelji su svojim automobilom prevezli do Dječje klinike u Tiršovoj jer je pretrpjelo teške povrede kada ga je napao pas.

Dijete je hitno operisano, a operacija je dugo trajala. Trenutno je u stabilnom stanju i nije vitalno ugroženo, potvrđeno je iz Dječije klinike.

Jusuf Trbić upitao Ljubišu Petrovića: Ubistva, silovanja, logori - to su herojstva koja slavite?

Doktor Aleksandar Stijačić iz Hitne pomoći rekao je da su roditelji sve vrijeme bili na vezi sa pedijatrom i da nije bilo vremena da ih sanitet presretne zbog ozbiljnosti povreda.

"Vrlo brutalno se desio napad na četverogodišnje dijete, zubima mu je maltene rasporio trbušni zid i dio 12-palačnog crijeva mu je bio izvučen van tijela", rekao je doktor Stijačić.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak