Horor u Skoplju: Dječaka (8) komšijski pas nasmrt izgrizao

2
Radiosarajevo.ba
Horor u Skoplju: Dječaka (8) komšijski pas nasmrt izgrizao
Foto: Nezavisne novine / Hitna pomoć / Ilustracija

Osmogodišnje dijete iz Skoplja preminulo je od posljedica napada komšijinog psa, potvrdilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Sjeverne Makedonije.

Kako se navodi u policijskom saopštenju, bolnica za hirurške bolesti 'Sv. Naum Ohridski' jučer je prijavila da je doveden maloljetnik iz Skoplja, koji je podlegao povredama uslijed posljedica napada psa u vlasništvu njegovog komšije N.G., prenosi Blic.rs.

"U toku jučerašnjeg dana, u 17.22 sati, u našu ambulantu je dovezeno dijete od osam godina zbog povreda glave i vrata od ujeda psa. U trenutku prijema, dijete je bilo bez vitalnih znakova i iskrvarilo je. Odmah su preduzete mjere reanimacije, nažalost bezuspješno" rekao je direktor te bolnice Ljuben Arsenkov za portal Sakam da kažam.

Pročitajte finalni tekst prijedloga Rezolucije o genocidu u Srebrenici

Pročitajte finalni tekst prijedloga Rezolucije o genocidu u Srebrenici

Izvori u istrazi su za televiziju Telmu naveli da su porodice djeteta i vlasnika psa bile prve komšije i u dobrim odnosima.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije