Sin hrvatskog političara poslao uvredljivu poruku Hani Hadžiavdagić: Reagovao i njegov otac

8
Radiosarajevo.ba

Hana Hadžiavdagić Tabaković, influencerica, voditeljica i novinarka, objavila je odvratne privatne poruke koje joj je u inbox na društvenim mrežama poslao Jakov Šutalo, sin gradonačelnika Valpova Matka Šutala.

U jednoj od njih piše 'Ku*vo balijska, na čemu ti zarađuješ'.

Influencerica Hana tvrdi da joj je nakon toga poslao i fotografiju međunožja.

Je li ljetovanje u Hrvatskoj postalo preskupo? Ovi su turisti pronašli alternativu na novoj lokaciji

"Mora da je ponos porodice s ovakvim razmišljanjem", uzvratila mu je nakon čega se obratila njegovom ocu.

"Poštovani gradonačelniče, pretpostavljam da će Vas ova poruka uznemiriti, ali mislim da kao javna osoba (kao što sam i ja) trebate znati šta se događa i što Vaš sin šalje meni u inbox na društvenoj mreži Instagram.

Foto: Screenshot: Story Hane Hadžiavdagić o Jakovu Šutalu, sinu gradonačelnika hrvatskog grada Valpova

Ja sam neko ko 15 godina živi i radi u Hrvatskoj te se veoma uznemirim na poruke mladih ljudi koje sadrže mržnju i nacionalizam. U prilogu šaljem fotografije kao dokaz. Hvala Vam na razumijevanju te se nadam da će ova moja poruka utjecati na promjenu njegovog razmišljanja u budućnosti", napisala mu je.

Objavila je i njegov odgovor.

"Poštovana gđo. Hadžiavdagić Tabaković, hvala na upućenom pismu. Nemam riječi kako bih opisao ovu doista neugodnu situaciju. Želim Vam reći prije svega da za ovakvo ponašanje nema niti može biti opravdanja.

Foto: Screenshot: Isprika Matka Šutala Hani Hadžiavdagić

Ne podržavam nedolično ponašanje bilo kakve vrste i u isto vrijeme ga osuđujem. Primite moju iskrenu ispriku, ako Vam to imali što znači, a ja ću vjerujte učiniti sve što je u mojoj moći da se takvo što ne ponovi. Srdačan pozdrav, Matko Šutalo", javlja 24sata

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (8)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak