Hana Hadžiavdagić i Benjamina Karić održale predavanje na Ekonomskom fakultetu u Sarajevu

8
Radiosarajevo.ba
Hana Hadžiavdagić i Benjamina Karić održale predavanje na Ekonomskom fakultetu u Sarajevu
Foto: Facebook / Panel diskusja - Žensko liderstvo

Na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu održana je panel diskusija 'Žensko liderstvo'. Studentima i profesorima govorile su gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić, influenserica Hana Hadžiavdagić, dekanesa Ekonomskog fakulteta Jasmina Selimović, profesorica Azra Hadžiahmetović i poduzetnica Sabina Softić.

"Družili smo se s damama koje su eksperti u svojim oblastima i naučili nešto novo. Djelić atmosfere s događaja vam donosimo u nastavku, a u toku dana očekujte još fotografija", napisao je Fakultet na službenom Instagram profilu.

"Ekonomski fakultet Univerziteta u Sarajevu i Udruženje poslovnih žena u BiH organizovali su panel posvećen ženskom liderstvu. Bilo je zadovoljstvo diskutovati u društvu talentovanih, uspješnih, hrabrih bh. žena", napisala je gradonačelnica na svom Facebook profilu.

Nikšić pisao Dodiku i Viškoviću povodom napada u Gacku: "Sankcionišite počinitelje!"

Nikšić pisao Dodiku i Viškoviću povodom napada u Gacku: "Sankcionišite počinitelje!"

"Imamo i znanje i vještine da u ovim izazovnim i vremenima sa puno očekivanja, ukažemo i aktivno radimo na promociji žene i njene uloge u svim segmentima društva. Samo trebamo, svaka od nas da pronađemo prostor svoga djelovanja, što će sigurno utjecati na postizanje poslovnih vizija, a time dovesti i do ličnog ispunjenja i zadovoljstva", zaključila je Karić.

Hana Hadžiavdagić je na svom Instagram storyju najavila i predavanje na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu pod nazivom 'Uspjeh u fokusu' 17. maja. Tema izlaganja je 'S druge strane Instagrama'.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (8)

/ Povezano

/ Najnovije