Privedena djevojčica koja je ismijavala žrtve masakra. Na TikToku izrekla niz stravičnih uvreda

3
Radiosarajevo.ba
Privedena djevojčica koja je ismijavala žrtve masakra. Na TikToku izrekla niz stravičnih uvreda

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije priveli su maloljetnu djevojčicu koja je na TikToku snimala sebe, ismijavala masakr koji se dogodio na Vračaru i veličala ubicu K. K. na informativni razgovor.

Budući da je riječ o maloljetnom licu, protiv roditelja će biti podnesene odgovarajuće prijave.

Na spornom snimku vidi se maloljetna djevojčica koja je uključila uživo snimanje na TikToku i pred stotinama fanova podržala krvavi pir u školi na Vračaru.

Oglasila se policija u vezi filmske pljačke u Banjoj Luci: 'Saznanja pokazuju da su oni još u BiH'

Hvalila je K. K., a potom je napravila i fan stranicu sa njegovom slikom, koja stoji u opisu njenog Instagram profila, prenosi Nova.rs.

Mnogi portali su prenijeli snimak djevojke sa TikToka, ali Radiosarajevo.ba ga neće objaviti, nakon svih dešavanja u školi u Beogradu i pucnjave u Mladenovcu, iz poštovanja prema žrtvama.

Podsjetimo, maloljetnik, 14-godišnji učenik Kosta K., izvršio je krvavi napad na školu Vladislava Ribnikara u Beogradu, koju je i sam pohađao, a u nezapamćenom masakru poginulo je, prema posljednjim informacijama, čak devet osoba.

Ubijen je zaštitar škole, kao i osmero učenika, a još je više osoba, među kojima je i nastavnica historije, povrijeđeno.

Više o masakru u beogradskoj školi čitajte na linku OVDJE.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak