Poznato stanje žene iz Zagreba koju je stravično napao bivši partner - Goran Knežević

0
Radiosarajevo.ba
Poznato stanje žene iz Zagreba koju je stravično napao bivši partner - Goran Knežević

Primarijus dr. Tonko Marinović, pročelnik Zavoda za neurokirurgiju KB-a Dubrava kaže da se popravlja stanje žene (41), koju je na Kozari putevima nasilnik Goran Knežević napao sjekirom i ubio joj dijete.

"Stanje joj je u poboljšanju. Ipak, radi se o ozljedi za koju je još prerano donositi dugoročne prognoze", ističe neurokirurg.

Žena je sad ipak stabilno, bolje nego jučer poslijepodne, kad je njeno stanje još bilo nepromijenjeno, i kad je bila u životnoj opasnosti.

Tužne vijesti: Preminuo legendarni trener, karijeru počeo u KK Bosna

Užas u Zagrebu: Muškarac napao ženu i dijete sjekirom. Preminula jednoipogodišnja djevojčica

Majka je prevezena u KB Dubrava, gdje je hitno operirana, operaciju je, prema jučerašnjoj izjavi dr. Marinovića, dobro podnijela te je smještena na odjel intenzivne skrbi.

Stanje žene je jučer poslijepodne još bilo nepromijenjeno, kako su liječnici i očekivali no danas se, prema najnovijim informacijama, poboljšalo, piše 24sata.

Podsjećamo, do svađe je došlo 4. januara oko 20,30 sati u Ulici II. Kanalski put na zagrebačkom Kozari putu, nakon što je Goran Knežević došao u kuću u kojoj živi njegova bivša 41-godišnja partnerica s djetetom. Izbila je žestoka svađa tokom koje je muškarac ženu i dijete napao oštrim predmetom.

Obje su hitno prebačene u bolnicu, gdje je dijete podleglo ozljedama. Napadač se dao u bijeg te je završio na zaobilaznici, gdje je poginuo u naletu automobila.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak