Policija uhapsila četiri državljanke BiH u Budvi

0
Radiosarajevo.ba
Policija uhapsila četiri državljanke BiH u Budvi

Budvanska policija je uhapsila četiri državljanke Bosne i Hercegovine zbog sumnje da su se bavile džeparenjem turista u Starom gradu.

Kako je nezvanično potvrđeno za portal Vijesti.me iz policijskih izvora, ove žene su optužene za tešku krađu na drzak način.

Policija je organizovala zasjedu u Starom gradu, gdje su članice ove grupe bile identificirane dok su džeparile turiste. Jedna od uhapšenih je navodno ukrala novčanik iz torbe turistkinje tokom obilaska Starog grada. Nakon što je uhvaćena, policija je pronašla i preostale tri osumnjičene koje su se skrivale u uličicama Starog grada i koristile gužvu kako bi obavile krađe.

Pogledajte atmosferu sa ceremonije zatvaranja 7. AJB DOC Film Festivala

Prema informacijama koje su dostavljene za Vijesti.me, ove žene su se aktivno bavile krađama u proteklim danima, a policiji su prijavljene brojne slične prijave. Osumnjičene su privedene tužiocu i inspektoru za strance uz krivičnu prijavu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak