Pitanje je hoće li Darko Lazić ikada više moći pjevati

Radiosarajevo.ba
Pitanje je hoće li Darko Lazić ikada više moći pjevati

Pjevač Darko Lazić, koji je 23. oktobra doživio tešku saobraćajnu nesreću u Brestaču, probudio se iz kome i komunicira sa doktorima, ali navodno je pitanje da li će bez aparata moći normalno da diše, piše portal Alo.rs.

Podsjetimo, čim je pjevač dovezen u zemunsku bolnicu urađena mu je ekstenzija noge, kako ne bi počela sama da srasta. Doktori su u ponedjeljak probudili Lazića, koji je od utorka bio u komi. Doktori su navodno odlučili da mu ne daju lijek koji ga smiruje i uspavljuje, dok su mu šanse za oporavak sada nešto veće.

Ljekari su utvrdili da ima podliv na glavi, povredu jagodice, devet slomljenih rebara, prijelom butne kosti, kao i karlice.

"Pjevaču je u nesreći probijeno plućno krilo i pitanje je da li će bez aparata moći da diše normalno", kažu ljekari.

S obzirom na njihove riječi, Darko će teško moći da pjeva.

Svakodnevno u KBC Zemun u posjetu dolaze roditelji, otac Milan, majka Branka, ali i vjerenica Marina Gagić, kao i pjevačeva kuma Andreana Čekić, a uz sve njih je svakodnevno i Miljan Vračević, pjevačev vozač i prijatelj. Oni su istakli da će Darko biti bolje, kako su im saopćili doktori.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak