Novi detalji o nesreći pjevača: Ljekari o vještačkoj komi Darka Lazića!

Radiosarajevo.ba
Novi detalji o nesreći pjevača: Ljekari o vještačkoj komi Darka Lazića!
Foto: Pink / Dejan Lazić je teško povrijeđen u saobraćajnoj nesreći

Stanje popularnog srbijanskog folkera Darka Lazića i dalje je neizvjesno. On će 72 sata biti u vještačkoj komi, a ljekari strahuju šta će biti poslije, piše Pink. 

Novi detalji o nesreći srbijanskog pjevača: Darko Lazić ostaje bez noge?

"Grehota, on će biti 72 sata u toj vještačkoj komi. Konzilijum će tek tada da odluči da li će da ga šalju na VMA. Ne mogu CT (radiološki metod snimanja) da mu urade jer ne mogu da mu isključuju aparate. Slab mu je organizam veoma, ne smiju da ga voze zbog transporta, neće da rizikuju. Mi plačemo kad sjednemo svi da pijemo kafu. Svi se plaše da mu daju anesteziju. Postoji veliki rizik", kaže naš dobro upućeni izvor Pinka iz bolnice i dodaje:

"Danas mu je majka bila, tuga stvarno. Žena je jedva hodala. Nadamo se da će se izvući i preživjeti".

Podsjetimo, pjevača su danas konačno vidjeli i roditelji, majka Branka i otac Milan. Darkova majka je nakon posjete sinu izjavila pred okupljenim novinarima da je on sada bolje.

Do sada je mogućnost da vidi Lazića imala samo Ana Sević, koja je i dalje njegova zakonita supruga, a danas ga je vidjela i djevojka Marina Gagić koja je došla u KBC Zemun s njegovim roditeljima.

Darko Lazić je u utorak rano ujutru doživio tešku saobraćajnu nezgodu. Autom je uletio u njivu i prevrnuo se na krov. Iz smrskanog automobila izvukli su ga vatrogasci, a još veće traume i povrede tijelo je pretrpjelo jer nije vezao sigurnosni pojas. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije