Misterija fotografije Ane Walshe na Instagramu: Jedan detalj je svima promakao

4
Radiosarajevo.ba
Misterija fotografije Ane Walshe na Instagramu: Jedan detalj je svima promakao

Ana Walshe, nestala majka iz Masačusetsa, postavila je svoju fotografiju sa sumnjivom povredom iznad lijevog oka, da bi potom izmenila opis prije nego što je podnijela pismo u ime svog muža u njegovom slučaju prevare zbog koje je bio u kućnom pritvoru.

"Blagi potres mozga, modrica kuka i posjekotina...", stoji u opisu fotografije koja je postavljena 21. maja 2018., ali izgleda da je izmijenjena skoro osam mjeseci ranije.

Nejasno je koji je bio originalni naslov, ali izmjene su napravljene otprilike u isto vrijeme kada je Walshe sastavila pismo u kom je hvalila supruga, Briana Walshea, a u kojem je molila sudiju Daglasa Vudkoka da mu izrekne kaznu bez zatvora.

Evo kakvo nas vrijeme očekuje u narednim danima

Na smetljištu u SAD-u novo jezivo otkriće u slučaju nestale Ane Walshe

"Tokom ovih osam mjeseci, naša porodica je uspjela da zajedno proslavi mnoge prekretnice" - pisala je Ana, aludirajući na vrijeme kada je Brian bio u kućnom pritvoru čekajući kaznu za prodaju dva falsifikovana umjetnička djela Endija Vorhola za 80.000 dolara.

Pored toga, pohvalila ga je što je pomogao njenoj majci u decembru 2021. godine, kada je pretrpila aneurizmu mozga.

Ana je pisala sudiji 1. juna 2022. 

"Ne samo da joj je spasio život, već je njoj i porodici donio utjehu i radost tokom bolesti".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak