Sestra nestale Beograđanke otkrila nepoznate detalje iz života porodice Walshe

1
Radiosarajevo.ba
Sestra nestale Beograđanke otkrila nepoznate detalje iz života porodice Walshe
Foto: Facebook / Ana Walshe sa sestrom Aleksandrom

Ana Walshe je znala da smiri Briana Walshea i on bez njene podrške ne bi imao hrabrosti ni snage da promijeni svoj život, izjavila je 2022. godine sestra nestale Beograđanke Aleksandra Dimitrijević.

Aleksandra je imala dobar odnos sa zetom, koji je uhapšen zbog ometanja istrage u slučaju nestanka njegove supruge. Ona je u junu 2022. godine pisala sudiji u kojem tvrdi da je Brian bio privržen porodici.

Brian je 2021. pred sudom u Bostonu priznao krivicu za prevaru kupca iz Los Angelesa, kojem je prodao dvije lažne slike Andyja Worhola za 80.000 dolara (145.000 KM). Od tada se nalazio u kućnom pritvoru.

Pogledajte nevrijeme koje se kreće prema BiH, meteoalarm u Hrvatskoj: Puše jak vjetar, stiže snijeg

Pogledajte nevrijeme koje se kreće prema BiH, meteoalarm u Hrvatskoj: Puše jak vjetar, stiže snijeg

"Ja sam Aleksandra Dimitrijević. Brian Walshe je moj zet. Briana poznajem skoro deceniju. Ovo pismo je dokaz da Brian Walshe nastavlja da kontinuirano pruža podršku svojoj zajedinici i porodici", napisala je Aleksandra.

Ona je sudiji predočila nekoliko primjera, među kojima je pomoć koju je pružio njenoj majci, koja je u decembru 2021. imala zdravstveni problem.

Kako kaže, upravo je njegovo prisustvo u kući i reakcija spasila život Milanki Ljubičić, pišu srbijanski mediji.

"On je također bio uz nju tokom oporavka zajedno sa drugim članovima porodice. Bio je pun saosjećanja, strpljenja i pružao je podršku svima u porodici tokom tog teškog perioda. Također, provela sam nekoliko sedmica u njihovom domu. Vidjela sam kako brine o našoj majci, svojoj majci, o njihova tri sina (sinovima Ane i Briana Walshe), i sve vrijeme pruža podršku mojoj sestri tokom obavljanja poslovnih obaveza", dodala je Aleksandra.

Podsjetimo, Ana Walshe je posljednji put viđena u svom domu u ranim satima 1. januara, kažu vlasti. Tog dana je trebalo da ode na aerodrom u Bostonu da se vrati u Vashington, gde je radila u oblasti nekretnina. Zabrinute kolege prijavile su nestanak 4. januara nakon što se nije pojavila na poslu. Njen suprug Brajan Volš, 47-godišnji osuđeni prevarant,uhapšen je 8. januara i optužen za obmanu istražitelja o njenom nestanku.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije