Milan Bandić nakon poraza Kolinde Grabar Kitarović žestoko napao HDZ

Radiosarajevo.ba
Milan Bandić nakon poraza Kolinde Grabar Kitarović žestoko napao HDZ

Poraz Kolinde Grabar Kitarović je, kako se čini, napravio velike pukotine u odnosu između gradonačelnika Zagreba Milana Bandića i HDZ-a.

I Bandić i HDZ su zdušno podržavali Kolindu, a Plenkoviću Bandićevi takozvani žetončići pomažu u očuvanju uvijek krhke parlamentarne većine. Ukratko, Bandić i HDZ sarađuju gdje god to mogu, navodi Index.

No od jučer je postalo jasno da su ti odnosi narušeni. Ministar gospodarstva Darko Horvat tako je prilično otvoreno u razgovoru za N1 televiziju kazao kako je vrijeme da Bandić ode.

"Možda je došlo vrijeme kada gospodina Milana Bandića ovdje u Zagrebu netko mlađi ili netko s drugačijim promišljanjem o razvoju grada Zagreba treba zamijeniti u nadolazećem mandatu. To ćemo vidjeti. To će odlučiti građani Zagreba", zaključio je Horvat.

Bandić mu danas nije ostao dužan.

"Neka Horvat prvo počisti u svom dvorištu", kazao je Milan Bandić, a prenosi reporterka N1 televizije Tina Kosor Giljević.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak