Još jedna tragedija u Sandžaku: Poginuo mladić, vozilom probio zaštitnu ogradu i sletio u rijeku

1
Radiosarajevo.ba
Još jedna tragedija u Sandžaku: Poginuo mladić, vozilom probio zaštitnu ogradu i sletio u rijeku

U tragičnom događaju koji je potresao Prijepolje, dvadesetdvogodišnji Nikola K. izgubio je život kada je sa svojim automobilom sletio u rijeku Lim.

Nesreća se desila na magistralnom putu između Nova Varoši i Prijepolja, jer je vozilo, iz još uvijek neobjašnjenih razloga, probilo zaštitnu ogradu i završilo u ledenoj vodi rijeke.

Nikola, poznat u Prijepolju kao dobar i vrijedan mladić, radio je u lokalnoj pilani i živio u naselju Kolovrat. Ovaj tragičan gubitak duboko je pogodio sve koji su ga poznavali, ostavljajući za sobom tugu i neodgovorena pitanja o okolnostima koje su doveli do nesreće.

Sabina Ćudić: Dodik nikada nijedan dio BiH neće uvesti u Europsku uniju

Njegov nestanak prijavio je zabrinuti otac dan nakon što se desio incident, što je pokrenulo intenzivnu potragu. Ronioci Žandarmerije su nakon dvodnevnih napora pronašli vozilo u rijeci Lim, u blizini mjesta Bistrica, sa tijelom nesretnog mladića unutar.

Nikolinoj porodici, prijateljima, i svima koji su ga poznavali, upućene su iskreno saućešće i podrška u ovim teškim trenucima. Njegov prerani odlazak ostavit će trajni trag u srcima onih koji su ga voljeli i cijenili kao dobrog i vrijednog čovjeka. Dok se istraga o uzrocima nesreće nastavlja, njegova uspomena živjet će kao opomena i podsjetnik na krhkost života, piše Sandžak danas.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak