Gosti ne mogu vjerovati šta su ima naplatili u kafiću u Srbiji: Račun sve govori

1
Radiosarajevo.ba
Gosti ne mogu vjerovati šta su ima naplatili u kafiću u Srbiji: Račun sve govori

Turisti koji su posjetili kafić na Zlataru, u Novoj varoši u Srbiji, doživjeli su neugodno iznenađenje kada su im na kraju računa naplaćeni dodatni troškovi za boravak psa.

Gosti su se u kafiću zadržali pijući dva Nesscaffea, a s njima je bio maleni psić, ali nisu bili obaviješteni da će se boravak ljubimca dodatno naplaćivati. Kako piše na računu, "boravak kućnog ljubimca za stolom" košta 500 dinara (oko 8 KM).

Prema riječima jednog od posjetitelja, koji je svoje iskustvo podijelio na Facebooku, na kraju im je osim kafe naplaćena i dodatna naknada za boravak psa u vrtu kafića, piše Srbija Danas.

Lovci na oluje su se vratili: Nastavak kultnog filma katastrofe koji nam (ni)je trebao

Gosti su naglasili da nisu bili obaviješteni o ovoj dodatnoj naknadi, niti je ikakva informacija o njoj vidljiva ili jasno istaknuta u kafiću.

"Jučer su mi ovo naplatili u Zlataru. Popili smo dva Nesscaffea, s malim psićem, na kraju su nam naplatili te dvije kafe i boravak psa u kafiću. A pritom nas niko nije obavijestio niti igdje piše da se posjeta kafiću sa psom u dvorištu naplaćuje", stoji u objavi na Instagram stranici @serbialive_vesti.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak