Crnogorski glumac prvo izvrijeđao pa se izvinio Srbima

Radiosarajevo.ba

Glumac Crnogorskog narodnog pozorišta Zoran Vujović izvinio se, kako je naveo „svim dobrim ljudima“ pošto je na svom profilu na društvenoj mreži Facebook vrijeđao i psovao Srbe.

On je naveo da upućuje izvinjenje svim dobrim ljudima Crnoj Gori i Srbiji, i šire koji su se pronašli njegovoj izjavi, a na njih se nije odnosilo, i kazao da su njegove riječi bile upućene onima koji „nas uspješe među sobom potrovati“.

„Pored svega što se događa, višedecenijski u Crnoj Gori i Srbiji, od strane onih koji na dnevno-političkom, društvenom, javnom i svakom drugom nivou, pod okriljem reči demokratija 'vladavina naroda', pod okriljem slobode izražavanja, gde svakodnevno slušamo govore mržnje, pozive na rat, vulgarnosti svih mogućih vrsta, kojima ciljano sve nas otrovaše i ostrasiše u pogrešnom pravcu, ne bismo li se što bolje međuzavadili, ispade moja izjava najveći neprijatelj srpskom narodu u Crnoj Gori, Srbiji pa i šire“, naveo je on.

Kako je dodao, za 20 godina bavljenja glumom, nije uspio ovoliku pažnju nikad da privuče kao što je privukao statusom na Facebooku.

Vujović na Facebooku vrijeđao i psovao Srbe.

Foto: Screenshot: Komentar je naknadno uklonjen s Facebook stranice

„Shvatite od Cetinja, Žabljaka Crnojevića, Duklje, obala Ribnice, da ste ponikli i posrnuli odavde, majku vam j*** otrovnu, izdajničku.. Koji vaši Hramovi, majku vam j**** nenormalnu do jednoga, idioti isfrustrirani", napisao je Vujović revoltiran nastupom novinara beogradskog lista Informer Dragana Vučićevića na TV Pink.

Zbog govora mržnje takođe na Facebooku, savjetnica u ambasadi Crne Gore u Turskoj Mirna Nikčević, suspendovana je do okončanja disciplinskog postupka koji je poveden protiv nje.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak