Crna Gora: Majka prijavila otmicu maloljetne kćerke (6), osumnjičen otac?

3
Radiosarajevo.ba
Crna Gora: Majka prijavila otmicu maloljetne kćerke (6), osumnjičen otac?

Američka državljanka Tracy Shannon Lyn koja četvrtu godinu ima stalni boravak u Baru prijavila je danas, 14. augusta policiji da je njenu maloljetnu kćerku Zynleea Ryan kidnapovao njen otac Thomas Hollenbeck.  

Prema riječima Shannon Lyn, Thomas Hollenbeck je njen bivši vanbračni suprug. Ona navodi da je Thomas Hollenbeck sa njihovom šestogodišnjom kćerkom ilegalno prešao crnogorsko-albansku granicu. Shannon Lyn je informisana preko Ambasade SAD u Podgorici da je u američkoj ambasadi u Tirani tražio pasoš za dijete. O otmici djeteta obavješten je Interpol.

Shannon Lyn za Primorski portal je kazala da je jutros od Ambasade SAD u Podgorici obavještena da je Thomas Hollenbeck u ambasadi SAD u Tirani zatražio da se za Zynleea Ryan uradi pasoš.

Legenda Borussije Dortmund pronašla novi klub, nastavlja karijeru "preko bare"

"U toku je sudski postupak u Crnoj Gori oko starateljstva nad maloljetnom Zynleea Ryan. Sud još nije donio pravosnažnu presudu. Sud je prošle godine, u spetembru, dozvolio da Thomas viđa našu kćerku dva puta nedeljno, utorkom i petkom od 16 do 21 sat. To pravo je počeo koristiti tek u junu ove godine. Dešavalo se da zakasni, ali je navodio da su to objektivni razlozi, gužva u saobraćaju. Do sinoć je uvjek obavještavao telefonom. Međutim, sinoć kada nije doveo dijete, zvala sam ga, ali je telefon bio isključen. Tokom noći posle 22 časa sam pošla u Centar bezbjednosti Bar i prijavila da dijete nije vraćeno kući. Bila sam veoma zabrinuta. Strijepila sam da je nije kidnapovao. Na žalost to se jutros i potvrdilo", ispričala je Shannon Lyn za Primorski portal.

Prema navodima Shannon Lyn, u Ambasadi SAD u Tirani su potvrdili kolegama u Podgorici da su vidjeli dijete i da fizički izgleda dobro.

Policija se oglasila o navodnoj otmici petomjesečne bebe u Bosni i Hercegovini

Iz ambasade SAD u Podgorici su navodi Shannon Lyn, preporučili da sve prijavi policiji, kao i Interpolu.

Na Interpolu je da naloži Ambasadi SAD u Tirani da traži izručenje šestogodišnjeg djeteta majci u Crnu Goru.

Shannon Lyn je u izjavi datoj policiji, u koju je Primorski portal imao uvid, navela da je Thomas Hollenbeck osuđivan za više krivičnih djela.

Iz SAD Shannon Lyn sa djecom se doselila u Crnu Goru, Bar, prije četiri godine.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak