Pustolovna utrka Čapljina 2009.

Radiosarajevo.ba
Pustolovna utrka Čapljina 2009.


Kako je kazao u izjavi za Fenu predsjednik Turističke organizacije Čapljinka Ivan Raguž, utrka će se održavati na više lokacija u općini Čapljina, a u njoj će sudjelovati 10 ekipa s po dva natjecatelja.

Ekipe će se natjecati u disciplini triatlon, koja se sastoji od vožnje kanua, trčanja i vožnje biciklom. Start je utrke na rijeci Trebižat s početkom u 17.30 sati, a cilj u Parku prirode Hutovo Blato, ispred motela "Park" na Karaotoku.

Po Raguževim riječima, svečana dodjela nagrada pobjednicima "Pustolovne utrke Čapljina 2009." bit će upriličena istog dana u 20. sati.

Pobjednička ekipa dobit će diplomu i novčanu nagrada od 1 000 maraka, drugoplasirana diplomu i 600 maraka, a trećeplasirana diplomu i 400 maraka.

Suorganizatori su "Pustolovne utrke Čapljina 2009." Park prirode Hutovo Blato i Canoe-M, a pokrovitelji su načelnik općine Čapljina Smiljan Vidić i Općinsko vijeće Čapljine.

fena

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak