Vozači, oprez: Ove ulice su zatvorene večeras u Sarajevu

0
Radiosarajevo.ba
Vozači, oprez: Ove ulice su zatvorene večeras u Sarajevu

U Sarajevu se u nedjelju, 14. jula, u večernjim satima održavaju tradicionalne Noćne utrke.

Utrke na deset i pet kilometara okupile su 1200 učesnika iz 25 zemalja svijeta. Učesnici Imlek PROTEIN Sarajevskog cenera i ProGreen Sarajevskog petaka će trčati centralnim gradskim ulicama, na dionici Vijećnica - Marijin Dvor.

Zbog održavanja utrka u nedjelju u periodu od 19.00 do 23.00 sata privremeno će biti izmijenjen režim saobraćaja na trasi kretanja učesnika.

Glumac iz BiH u ulozi Dražena Petrovića: "Njegov lik me je pratio cijeli život, ništa nije slučajno"

Saobraćaj je izmijenjen po sljedećem redoslijedu na lokacijama: Bentbaša, Telali, Mula Mustafe Bašeskije, Maršala Tita, Hamze Hume, Hiseta, Obala Kulina bana i Obala Isa bega-Ishakovića.

Saobraćajna policija će na terenu regulisati saobraćaj i prekidati zabranu u tim ulicama kako se u njima budu završavale aktivnosti.

Zabrana saobraćaja može se mijenjati da bi se uskladila sa konkretnim potrebama i programom manifestacije, navedeno je iz Udruženja "Marathon", koje je organizator ovih utrka.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak