U Sarajevu danas izmjene režima saobraćaja: Pogledajte koje ulice će biti zatvorene

2
Radiosarajevo.ba
U Sarajevu danas izmjene režima saobraćaja: Pogledajte koje ulice će biti zatvorene
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Saobraćaj

KJKP GRAS obavijestio je građane da će danas, 14. jula, doći do izmjene režima saobraćaja zbog održavanja manifestacije u organizaciji Udruženja "MARATHON" Sarajevo.

"U skladu sa Rješenjem Ministarstva saobraćaja od 03.07.2024. godine zbog održavanja manifestacije u organizaciji Udruženja "MARATHON" Sarajevo, dana 14.07.2024. godine u vremenu 19:00 do 23:00 sati doći će do privremene obustave saobraćaja u ulicama: Bentbaša, Telali, Mula Mustafe Bašeskije, Maršala Tita, Hamze Hume, Hiseta, Obala Kulina Bana i Obala Isa bega Ishakovića, što će dovesti do sljedeće izmjene u odvijanju javnog gradskog prevoza :

- Tramvajski saobraćaj odvijat će se na relaciji Skenderija-Ilidža,

Dan koji se godinama čekao: Real Madrid predstavio Kyliana Mbappea

Dan koji se godinama čekao: Real Madrid predstavio Kyliana Mbappea

- Autobuska Linija 31e Vijećnica-Dobrinja će mijenjati trasu i polazni terminal tako što će od Vrbanje saobraćati trolejbuskom trasom do Trga Austrije i nazad;

- Linija 16b Dom Armije-Koševsko Brdo umjesto sa Doma Armije polazit će sa terminala Drvenija;

Trolejbuske linije za Jezero (102 i 107), čiju trasu presjecaju  učesnici utrke, imat će kraće zadržavanje u skladu sa nalozima pripadnika MUP-a.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije