Važno upozorenje za vozače: U Sarajevu nove izmjene režima saobraćaja

0
Radiosarajevo.ba
Važno upozorenje za vozače: U Sarajevu nove izmjene režima saobraćaja

Ministarstvo unutrašnjih poslova Katnona Sarajevo (MUP KS) obavijestilo je građane da će sutra, 30. augusta, doći do izmjena režima saobraćaja zbog utakmice FK Sarajevo i FK Radnik. 

"Na zahtjev FK Sarajevo, Ministarstvo saobraćaja Kantona Sarajevo dalo je saglasnost za izmjenu režima saobraćaja u ulici Patriotske lige - obilaznica pored Olimpijskog stadiona "Asim Ferhatović Hase" (od ulice Patriotske lige do ulice Betanija), područje općine Centar, u petak, 30. augusta radi održavanja fudbalske utakmice između FK 'Sarajevo' iz Sarajeva i FK 'Radnik' iz Bijeljine", saopćili su iz MUP-a KS. 

Navedeno je da će privremenu obustavu saobraćaja vršit policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo u terminu od 18:00 sati do ponoći, saopćeno je iz MUP-a KS.

Tokom diplomatske posjete sklopljen "vojni" ugovor: Srbija od Francuske kupuje 12 Rafalea

Iz MUP-a KS apeliraju na sve učesnike u saobraćaju da poštuju naređenja ovlaštenih službenih osoba u vrijeme realizacije ovih aktivnosti. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak