Važna informacija za vozače: Danas i sutra izmjena režima saobraćaja u Sarajevu

3
Radiosarajevo.ba
Važna informacija za vozače: Danas i sutra izmjena režima saobraćaja u Sarajevu

Na zahtjev župe "Župa Uznesenja Blažene Djevice Marije Stup" Ilidža, Ministarstvo saobraćaja Kantona Sarajevo dalo je saglasnost za izmjenu režima saobraćaja radi održavanja tradicionalnog patrona Uznesenja Blažene Djevice Marije, na lokalitetu naselja Stup-Ilidža.

Izmjena je na snazi u srijedu, 14. augusta 2024. godine, u vremenu od 17,00 do 23,30 sati i u četvrtak, 15. august 2024. godine, u vremenu od 08,00 do 23,30 sati,

Na saobraćajnici Nikole Šopa, na dijelu od spoja sa ulicom Joze Penave do raskrsnice sa ulicom Hifzi Bjelevca, na snazi će biti privremena izmjena režima saobraćaja za motorna vozila i zabrana parkiranja, uz dozvolu kretanja za vozila javnog gradskog prevoza putnika i vozila vlasnika objekata.

Vlada RS prihvatila uvođenje jedinstvenog broja 112 za hitne slučajeve u BiH

Privremenu izmjenu režima saobraćaja vršit će policijski službenici MUP-a Kantona Sarajevo.

"Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju da poštuju naređenja ovlaštenih službenih lica u vrijeme realizacije ovih aktivnosti", saopćeno je iz MUP-a KS.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak