Važna informacija: U Sarajevu danas izmjena režima saobraćaja

0
Radiosarajevo.ba
Važna informacija: U Sarajevu danas izmjena režima saobraćaja

Iz Preduzeća Gradski saobraćaj d.o.o Sarajevo, za 31. august u večernjim satima, najavljene su izmjene u odvijanju javnog gradskog prijevoza putnika.

Linije koje polaze sa terminala Dom Armije mijenjat će polazni terminal i polazit će sa terminala Drvenija, a zbog izvođenja javnog događaja na Trgu 'Susan Sontag'.

"U skladu sa Rješenjem Ministarstva saobraćaja, zbog javnog događaja na Trgu 'Susan Sontag', 31.08.2024. godine u vremenu od 20.00 do 23.30 sati doći će do privremene obustave saobraćaja u ulici Branilaca Sarajeva od raskrsnice sa ulicom Ćemaluša do raskrsnice sa ulicom Radićeva i ulica Kulovića od raskrsnice sa ulicom Obala Kulina bana do raskrsnice sa ulicom Maršala Tita.

Rijetki znaju za 'Bermudski trougao' u Jadranskom moru: Tamo su nestajali brodovi i avioni

To će dovesti do izmjene u odvijanju javnog gradskog prijevoza putnika, linije koje polaze sa terminala Dom Armije mijenjat će polazni terminal i polazit će sa terminala Drvenija", saopćila je Služba za odnose sa javnošću KJKP GRAS.

Više o događaju ispred Narodnog pozorišta Sarajevo pročitajte na linku OVDJE.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak