Ramić iduće četiri godine rukovodi preduzećem "Park"

Fena
Ramić iduće četiri godine rukovodi preduzećem "Park"
Odlukom Nadzornog odbora preduzeća Park, donesenoj na današnjoj sjednici, ovo preduzeće je nakon dužeg vremena dobilo upravu, a za direktora preduzeća Park, na mandat od četiri godine, imenovan je Alen Ramić.

Ramić je u proteklih deset mjeseci na čelu ovog preduzeća bio vršilac dužnosti, a u tom periodu, prema ocjeni Nadzornog odbora, zaustavio je trend negativnog poslovanja i ostvario vrlo dobre rezultate u poslovanju preduzeća koje se već 60 godina bavi održavanjem javnih zelenih površina u Sarajevu.

Kako je Ramić prezentirao programom svog rada, to će mu i ostati prioritet u prvom dijelu svog mandata, kao i održavanje i poboljšanje usluga ovog preduzeća te rješavanje obaveza prema radnicima i dobavljačima.

Nadzorni odbor je za izvršnog direktora održavanja javnih zelenih površina na četiri godine imenovao Suada Heću, jer, kako su istakli, raspolaže 38-godišnjim radnim iskustvom u ovom sektoru, dok su za izvršnog direktora proizvodnje i inženjeringa i kapitalnih investicija imenovali Mufika Muslića, koji je već 20 godina uposlenik preduzeća Park, saopćeno je iz ovog preduzeća. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak