GRAS se oglasio: Oba dana vikenda će doći do izmjena saobraćaja

0
Radiosarajevo.ba
GRAS se oglasio: Oba dana vikenda će doći do izmjena saobraćaja

KJKP Gradski saobraćaj d.o.o. obavještava sve korisnike javnog gradskog prevoza o privremenoj izmjeni režima saobraćaja u Sarajevu, u subotu, 31. augusta, i nedjelju, 1. septembra.

U skladu sa Rješenjem Ministarstva saobraćaja broj 04-23-13263/24 MS od 29.08.2024. godine, zbog izvođenja javnog događaja na trgu 'Susan Sontag', dana 31. augusta 2024. godine u vremenu od 20:00 do 23:30sati doći će do privremene obustave saobraćaja u ulici Branilaca Sarajeva od raskrsnice sa ulicom Ćemaluša do raskrsnice sa ulicom Radićeva i ulica Kulovića od raskrsnice sa ulicom Obala Kulina bana do raskrsnice sa ulicom Maršala Tita, što će dovesti do sljedeće izmjene u odvijanju javnog gradskog prevoza putnika:

Linije koje polaze sa terminala Dom Armije mijenjaće polazni terminal i polaziće sa terminala Drvenija.

Stručnjak o problemima s vodom u Sarajevu: Slagat će vas ko kaže da se sve može bezbolno riješiti

U skladu sa Rješenjem Ministarstva saobraćaja Kantona Sarajevo br. 04-23-13494/24 MS od 29.08.2024. godine, zbog provođenja mjera osiguranja bezbjednog održavanja fudbalske utakmice između FK Željezničar i FK Sloga Doboj, dana 01.09.2024. u periodu od 16:00 do 21:00 sati, odobrena je privremena obustava saobraćaja u ul. Zvornička od raskrsnice sa ulicama Put Mladih Muslimana-Azize Šaćirbegović do raskrsnice sa ul. Hamdije Čemerlića.

U vrijeme obustave saobraćaja trolejbusi će saobraćati samo na relaciji Otoka-Dobrinja.

Vrijeme potpune obustave saobraćaja u navedenoj ulici u naznačenom terminu utvrđuju operativni organi MUP-a u zavisnosti od situacije na terenu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak