Građani, spremite zalihe: Mogući prekidi u snabdijevanju vodom u više od 30 sarajevskih ulica

0
Radiosarajevo.ba
Građani, spremite zalihe: Mogući prekidi u snabdijevanju vodom u više od 30 sarajevskih ulica

Iz sarajevskog KJKP Vodovod i kanalizacija i ovog jutra je stigla informacija o radovima koji će se izvoditi na vodovodnoj mreži danas, 18. jula 2024. godine.

U okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema izvodit će se radovi na popravkama kvarova kao i druge intervencije na vodovodnoj mreži zbog čega može doći do prekida snabdijevanja vodom u ulicama:

Maršala Tita, Garaplina, Baruthana, Sarajevskih gazija, Obhodža, Škaljin sokak, Čebedžije, Nova Baruthana, Faletići, Brusulje, Pirin brijeg, Ploča, Sedrenik čikma, Iza Gaja, Iza Gaja čikma, Boguševac, Vinograd, Ispod Grada, Kovači, Rogina, Grličića brdo, Bostarići, Hambina carina, Šumarska, Cicin han, Osmana Nakaša, Bardakčije, Brajkovac, Braće Eškenazi, Čadordžina, Milinkladska i Grbavička.

Udala se Ana Bavrka: Pogledajte prve fotografije

U sklopu realizacije projekta rekonstrukcije vodovodne mreže koji se realizira sredstvima druge tranše EBRD kredita vršit će se radovi u ulicama Čadordžina, Sedrenik i Franjevačka. Zbog ovih radova do prekida u vodosnabdijevanju može doći u navedenim ulicama.

"Normalizaciju u vodosnabdijevanju očekujemo po okončanju radova u poslijepodnevnim satima.
Za sve informacije možete se obratiti našem dispečerskom centru na brojeve telefona 033 210 707 i 033 220 435.", saopćeno je iz Vodovoda.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak