Užas u Tuzli: Muškarac udarao ženu 100 metara od policijske stanice

1
R. R.
Užas u Tuzli: Muškarac udarao ženu 100 metara od policijske stanice

Ove godine u Bosni i Hercegovini bilo je mnogo slučaja napda na žene. Nakon svega napadi su se i dalje nastavili.

Na društvenim mrežama kruži snimak napada na ženu u Tuzli. Na snimku je prikazana žena koja pokušava pobjeći od muškarca koji je juri.

Ona je trčala oko auta dok je muškarac išao za njom.

Amira Medunjanin u nedjelju ponovo pred sarajevskom publikom

Napad se prema tvrdnjama svjedoka desio 100 metara od policijske stanice.

Portal Radiosarajevo.ba kontaktirao je Ministarstvo unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona, kako bismo saznali informaciju više.

[facebook_video]https://www.facebook.com/watch/?v=3649238195319987[/facebook_video]

"Dana 29.09.2023.godine, oko 00,05 sati, 33-godišnjakinja iz Tuzle, prijavila je PS Centar/PUTuzla, da ju je u Ul. Kulina Bana br 3, na autobuskom stajalištu tri puta ošamario 44-godišnji muškarac iz Tuzle. Po navedenoj prijavi postupili su policijski službenici PS Centar i OKP PS Centar, u svojstvu svjedoka saslušana je oštećena koja je tom prilikom odustala od prijave a o svemu je upoznat i dežurni Tužilac KTTK-a. U navedenom slučaju biće poduzete mjere i radnje u prekršajnom postupku a u skladu sa Zakonom o javnom redu i miru TK-a.", dodala je Adnana Sprečić, glasnogovornica MUP-a Tuzlanskog kantona, za portal Radiosarajevo.ba.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak